Aviel Cahn geeft boeken weg

Geplaatst op 29 mrt 2012

Aviel Cahn geeft boeken weg

Intendant Aviel Cahn is op zondag 1 april om 9 uur te gast in het boekenprogramma Friedl’ van Friedl’ Lesage op Radio 1. Hij zal er praten over de boeken die hem fascineren en inspireren.

Hij doet bovendien ook een boek cadeau aan premier Elio Die Rupo. Naar aanleiding van Le Duc d’Albe zal dat Het Geuzenboek zijn van Louis Paul Boon.

Bekijk hier de volledige lijst boeken die Aviel Cahn inspireerden.

Lees meer

 

Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Aviel Cahn blijft de komende zes jaar intendant van de Vlaamse Opera. De Raad van Bestuur van de Vlaamse Opera heeft met unanimiteit het vertrouwen in haar intendant bevestigd en verlengt zijn mandaat tot het seizoen 2017-2018.

Lees meer

In het Operajaarboek 2012 van het gerenommeerde vaktijdschrift Opernwelt wordt de Vlaamse Opera tweemaal genomineerd in de categorie Operahuis van het Jaar en dit dankzij de ‘spannende en verrassende’ programmering. Ook de producties Tsjarodejka, Le Duc d’Albe, Rumor en Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny kunnen op nominaties rekenen.

Lees meer


Gerelateerde producties

  • Le Duc d’Albe speelt zich af aan het begin van de Geuzenopstand. De Spaanse bezetter domineert het publieke leven in Brussel en...