CJP: 50% korting voor slechts €5!

Geplaatst op 25 sep 2012

CJP: 50% korting voor slechts €5!

Ben je jonger dan 26? Dan kan je voor slechts €5 lid worden van CJP! Met een CJP-kaart geniet je 50% korting in de Vlaamse Opera én in tal van andere (culturele) instellingen. Gedurende een heel jaar lang ontvang je talloze kortingen, het beste culturele nieuws en de origineelste uitgaanstips.

Alle voordelen op een rijtje

  • Je blijft altijd op de hoogte van de nieuwste films, muziek, voorstellingen, expo’s via cjp.be en de culturele nieuwsbrief.
  • Je ontvangt fikse kortingen voor De Morgen, Mobile Vikings, Health City en 80.000 andere culturele en commerciële kortingen in Brussel, Vlaanderen en Europa.
  • Win mooie prijzen, want CJP geeft wekelijks tickets, reizen, cd’s en boeken weg.

Zo word je lid

Surf naar www.cjp.be/word-cjper-how, betaal slechts € 5 (tenzij je stad of school je een GRATIS lidmaatschap aanbieden) en na 10 dagen ontvang je jouw kaart in de brievenbus.

Bij activatie van je CJP-kaart ontvang je meteen een heleboel topkortingen: www.CJP.be/topkortingen! Bovendien kan je na activatie van je kaart operatickets kopen aan 50% korting. De moeite dus!


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Jongeren en studenten hebben bij de Vlaamse Opera een streepje voor. Zo zorgen we ervoor dat je voor een prikje naar de opera kan. We zetten alle mogelijkheden op een rijtje!

Lees meer

Binnenkort start een nieuw initiatief voor de Gentse studenten: TUMULT.FM, een gloednieuw online mediaplatform en radioshow van Urgent.FM. De focus zal liggen op kunst en cultuur in Gent, voor al wat jong en/of student is.

Lees meer