De Standaard over Edinburgh

Geplaatst op 25 aug 2011

De Standaard over Edinburgh

De krant De Standaard strikte intendant Aviel Cahn voor een interview, naar aanleiding van de aanwezigheid van de Vlaamse Opera op het Edinburgh International Festival.

Lees het artikel in De Standaard over de megaproductie Semiramide die in Edinburgh speelt en de logistieke operatie die daarbij komt kijken.

Lees meer


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

In augustus 2011 was de Vlaamse Opera te gast op het prestigieuze Edinburgh International Festival met de opera Semiramide. Een hele logistieke onderneming, die door Cobra.be werd vastgelegd.

Lees meer

Van 25 tot 27 augustus was de Vlaamse Opera te gast op het Edinburgh International Festival. Op zeer korte tijd werd de volledige productie, inclusief koor en orkest, volledig verhuisd naar het Schotse stadje. Na slechts één repetitie volgden meteen twee voorstellingen van Semiramide voor het grote publiek, die enthousiast onthaald werden.

Lees meer

De voorbije weken is alles in gereedheid gebracht voor de voorstellingen van Semiramide tijdens het prestigieuze Edinburgh International Festival. Zo'n 150 medewerkers van de Vlaamse Opera zijn intussen het kanaal overgestoken om te zorgen dat alles zo vlot mogelijk verloopt.

Lees meer

Voor het eerst in haar geschiedenis zal de Vlaamse Opera te gast zijn op het prestigieuze Edinburgh International Festival. De Vlaamse Opera zal er twee voorstellingen geven van Semiramide. De succesvolle productie van Rossini’s opera in de regie van Nigel Lowery en onder de muzikale leiding van Alberto Zedda was in december en januari van dit seizoen in Antwerpen en Gent te zien.

Lees meer


Gerelateerde producties