Flashmob in de pers

Geplaatst op 12 sep 2012

Flashmob in de pers

De flashmob op de Franklin Rooseveltplaats van afgelopen maandag kreeg behoorlijk wat persaandacht:

Een milieubewuste dame pakte maandag de schrik van haar leven op de Antwerpse Franklin Rooseveltplaats: toen ze papiertje in een vuilnisbak gooide, barstte er rond haar een heus operakoor los. De actie wil de buurtbewoners aansporen om hun wijk proper te houden.

Cobra.be http://www.cobra.be/cm/cobra/muziek/120912-sa-propervana_opera

 

"We zijn blij dat er iets gebeurt aan de properheid op straat", zegt Wilfried Eetezonne, de woordvoerder van de Vlaamse Opera. "In dat deel van onze opzet zijn we alvast geslaagd maar we willen meer mensen mobiliseren om de buurt proper te houden."

GvA http://www.gva.be/nieuws/in-de-rand/aid1240037/brave-burger-krijgt-operaconcert-in-antwerpen-video.aspx

 

Koppel een promotie voor nette Antwerpse straten aan die van de Vlaamse opera en je krijgt een schitterende flashmob op de Rooseveltplaats. Een verrassende, plezierige en hartverwarmende ervaring vooral voor de dame die waarschijnlijk later thuis kwam omdat de bus ondertussen al vertrokken was.

Anieuws http://www.anieuws.be/Proper-maar-helaas-bus-verloren

Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Wie maandag op de Franklin Rooseveltplaats liep, kon zien hoe straatvegers, medewerkers van De Lijn en politie plots echte operasterren werden. Toen een nietsvermoedende dame een papiertje in een van de vuilnisbakken gooide, barstte rond haar een heus operakoor los.

Lees meer