Overdonderend succes voor operaflashmob

Geplaatst op 2 okt 2012

Overdonderend succes voor operaflashmob

Op 10 september pleegde het Koor van de Vlaamse Opera een flashmob op de F. Rooseveltplaats, in samenwerking met Stad Antwerpen. Toen een nietsvermoedende dame een papiertje in een van de vuilnisbakken gooide, barstte rond haar een heus operakoor los van straatvegers, medewerkers van De Lijn en politie-agenten.

Onze flashmob werd intussen al bijna 140.000 keer bekeken, een succes dat zelfs de Vlaamse Opera niet verwacht had! Help jij mee de grens van de 150.000 te overschrijden?

 

Buurt aan de beurt

De actie kadert in de werking van de dienst buurtregie van de stad Antwerpen. Met Buurt  Aan de Beurt wil de stad de kwaliteit van de leefomgeving in één wijk verhogen. Jaarlijks pakt buurtregie zo een dertigtal wijken aan. Dit week is het de buurt aan de wijk rond de Rooseveltplaats.

Een samenwerking tussen de stad Antwerpen, de Vlaamse Opera, De Lijn en politie Antwerpen.


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Wie maandag op de Franklin Rooseveltplaats liep, kon zien hoe straatvegers, medewerkers van De Lijn en politie plots echte operasterren werden. Toen een nietsvermoedende dame een papiertje in een van de vuilnisbakken gooide, barstte rond haar een heus operakoor los.

Lees meer