Kinderkoor op Klara4kids

Geplaatst op 13 feb 2012

Kinderkoor op Klara4kids

Op 10 en 11 maart 2012 laat Klara4Kids opnieuw kinderen en hun familie op een speelse wijze kennismaken met klassieke muziek. Een hele dag kan je in HETPALEIS genieten van muziektheater, theatervoorstellingen, concerten, workshops, live radio en nog veel meer.

Ook dit jaar neemt de Vlaamse Opera deel aan het programma met de succesvolle kindervoorstelling Prinses Aiko en een concert door het Kinderkoor van de Vlaamse Opera.

Vlaamse Opera op Klara4Kids

Prinses Aiko neemt je mee op een muzikale reis door de oriëntaalse wereld. Nadat deze succesvolle kindervoorstelling al meermaals voor een uitverkochte zaal speelde in de opera, kan je nu ook op Klara4Kids genieten van opera-aria's in een toegankelijk jasje.

Het Kinderkoor van de Vlaamse Opera staat deze keer niet op de planken in een operaproductie, maar ze hebben speciaal voor Klara4Kids een gevarieerd programma klaar. Van Fauré over Bikkembergs over de filmmuziek uit ‘les Choristes’, verschillende stijlen zingen ze uit volle borst.

Praktisch

  • Prinses Aiko / 10 & 11 maart, telkens om 13.30u & 16.10u / duur: 50 min
  • Kinderkoor van de Vlaamse Opera / 10 & 11 maart om 14.30u & 17.00u / duur: 30 min

Naast deze twee voorstellingen is er nog een heleboel meer te beleven op Klara4kids! Ontdek het volledige programma op www.klara4kids.be. Reserveren voor tickets kan vanaf 15 februari via HETPALEIS op 03 202 83 60. Geen ticket? Vanaf 16u kan je Klara4Kids live volgen op radiozender Klara.
Klara4Kids is een samenwerking tussen Klara en HETPALEIS.


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Het Kinderkoor van de Vlaamse Opera nam onlangs een cd op met kinderliedjes: Ozewiezewatte. Er hoort een boekje bij met schitterende illustraties en weetjes over de geschiedenis van de liedjes.

Lees meer


Gerelateerde producties

  • Op 10 en 11 maart 2012 laat Klara4Kids (een samenwerking van Klara en HETPALEIS) kinderen van 4 tot en met...
  • Prinses Aiko wordt gevangen gehouden door twee akelige bewakers. Samen met haar hofdame probeert ze al dansend en zingend de tijd te...