Nieuw in Gent: Tumult.fm

Geplaatst op 20 sep 2012

Nieuw in Gent: Tumult.fm

Binnenkort start een nieuw initiatief voor de Gentse studenten: TUMULT.FM, een gloednieuw online mediaplatform annex radioshow van Urgent.FM. De focus zal liggen op kunst en cultuur in Gent, voor al wat jong en/of student is.

Om je warm te maken voor dit nieuwe creatieve geweld, zorgde de creatieve Eva Mouton alvast voor een leuk promofilmpje.

 

Einde cultuurcheques Gent

TUMULT.FM komt er naar aanleiding van het beëindigen van de cultuurcheque-werking in Gent. Via TUMULT.FM wordt er korter op de bal gespeeld rond het cultuuraanbod in Gent. Er zullen ook regelmatig acties en kortingen gelanceerd worden. Blijf je graag op de hoogte van alles wat er cultureel reilt en zeilt in Gent, surf dan regelmatig naar tumult.fm.

In Antwerpen blijven de cultuurcheques wel bestaan. Je vindt er het hele jaar door alles over terug op www.antwerpenstudentenstad.be/nl/cultuur/. Tickets reserveren met cultuurcheques kan enkel via het bespreekbureau, niet online.


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Jongeren en studenten hebben bij de Vlaamse Opera een streepje voor. Zo zorgen we ervoor dat je voor een prikje naar de opera kan. We zetten alle mogelijkheden op een rijtje!

Lees meer

Ben je jonger dan 26? Dan kan je voor slechts €5 lid worden van CJP! Met een CJP-kaart geniet je 50% korting in de Vlaamse Opera én in tal van andere (culturele) instellingen. Gedurende een heel jaar lang ontvang je talloze kortingen, het beste culturele nieuws en de origineelste uitgaanstips.

Lees meer