Plannen Operaplein

Geplaatst op 4 jul 2012

Plannen Operaplein

Op 2 juli werden de plannen voor het nieuwe Operaplein voorgesteld in de Vlaamse Opera in Antwerpen. Wie er niet bij kon zijn, kan een overzicht van het volledige project terugvinden op www.operaplein.be.

Ook de maquette van het nieuwe plein werd gepresenteerd. Nieuwsgierigen kunnen deze vanaf 13 juli gaan bezichtigen in het Felixpakhuis.

De Stad vraagt jouw gedacht

Tijdens de werken aan het plein, die in 2014 starten, zullen omwonenden en bezoekers van de Vlaamse Opera onvermijdelijk hinder ondervinden. De Stad Antwerpen werkte daarom drie scenario's uit, die ze graag voorlegt aan het publiek. Nog de hele zomer kan iedereen zijn mening hierover kwijt op www.operaplein.be of op speciale schrijfmuren in de stad. Wie graag reageert kan op deze momenten een boodschap achterlaten:

  • Woensdag 4 juli, 8 aug en 19 sept op de Rooseveltplaats van 12u tot 19u
  • Donderdag 5 juli, 9 aug en 20 sept in bibliotheek Permeke van 17u tot 20u
  • Zaterdag 7 juli, 4 aug en 22 sept op De Keyserlei van 12u tot 19u

Hinder voor operabezoekers

De Vlaamse Opera probeert haar bezoekers zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de werken en de daarbij horende specifieke verkeerssituatie. Laat daarom zeker je e-mailadres achter bij het bestellen van tickets, zodat we je net voor de voorstelling kunnen informeren over de actuele stand van zaken.