Start kaartverkoop Jeugd & rondleidingen

Geplaatst op 25 mei 2012

Start kaartverkoop Jeugd & rondleidingen

Vanaf 7 juli start de kaartverkoop voor een aantal voorstellingen van volgend seizoen. Voor alle jeugdvoorstellingen (behalve Oorsmeer) en de zaterdagrondleidingen kan je vanaf dan bij het bespreekbureau terecht voor kaarten. Je kan dus tickets kopen voor:

 

De verkoop voor de eerste opera's en concerten start pas na de zomersluiting, op 25 augustus. Bekijk hier het overzichtje met alle verkoopsdata voor opera's.

Lees meer

Groepsrondleidingen

De zaterdagrondleidingen zijn maandelijkse rondleidingen voor individuele bezoekers. Zoek je een leuke groepsuitstap? Ook voor groepsrondleidingen in 2012-2013, al dan niet uitgebreid met een lunch of een stukje taart, kan je nu al bij het bespreekbureau terecht. We bekijken graag met jou de mogelijkheden.

Lees meer


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Op zaterdag 25 augustus om 11u start de kaartverkoop voor de eerste helft van het nieuwe operaseizoen. Vanaf dan kan je tickets kopen voor La Damnation de Faust, Agrippina, Die Zauberflöte en de concerten (met o.m. het Nieuwjaarsconcert en de Recital Andreas Scholl).

Lees meer

23 mei

Nieuws

Zomersluiting

sluiten

Tijdens de zomermaanden gaat het bespreekbureau van de Vlaamse Opera een paar weken op vakantie. Van dinsdag 10 juli tot en met woensdag 15 augustus is het bespreekbureau zowel in Antwerpen als Gent gesloten. Abonnementen kunnen ook tijdens de sluiting aangevraagd worden. In dat geval mag je na de zomer van ons een antwoord verwachten.

Lees meer