Start kaartverkoop op 25/8

Geplaatst op 20 jul 2012

Start kaartverkoop op 25/8

Op zaterdag 25 augustus om 11u start de kaartverkoop voor de eerste helft van het nieuwe operaseizoen. Vanaf dan kan je tickets kopen voor La Damnation de Faust, Agrippina, Die Zauberflöte en de concerten (met o.m. het Nieuwjaarsconcert en de Recital Andreas Scholl).

Problemen?

Je kan op 25 augustus zowel online als in het bespreekbureau terecht voor tickets. Ondervind je problemen? Stuur ons een mailtje op info@vlaamseopera.be of contacteer het bespreekbureau via 070 22 02 02. We proberen je zo snel mogelijk verder te helpen, maar hou rekening met wachttijden vanwege drukte.

Kaartverkoop 2e helft seizoen

Ben je op zoek naar tickets voor Nabucco, Parsifal, Tragedy of a Friendship of Candide? Dan moet je nog even wachten tot 1 december, wanneer de opera's van de tweede helft van het seizoen in verkoop gaan.

Wil je nu al zeker zijn van je plaats, overweeg dan een abonnement. Abonnementen kunnen de hele zomer lang aangevraagd worden via onze website.


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Vanaf 7 juli start de kaartverkoop voor een aantal voorstellingen van volgend seizoen. Voor alle jeugdvoorstellingen (behalve Oorsmeer) en de zaterdagrondleidingen kan je vanaf dan bij het bespreekbureau terecht voor kaarten. De verkoop voor de eerste opera's en concerten start na de zomersluiting, op 25 augustus.

Lees meer

23 mei

Nieuws

Zomersluiting

sluiten

Tijdens de zomermaanden gaat het bespreekbureau van de Vlaamse Opera een paar weken op vakantie. Van dinsdag 10 juli tot en met woensdag 15 augustus is het bespreekbureau zowel in Antwerpen als Gent gesloten. Abonnementen kunnen ook tijdens de sluiting aangevraagd worden. In dat geval mag je na de zomer van ons een antwoord verwachten.

Lees meer