Studenten voor een prikje naar de opera

Geplaatst op 26 sep 2012

Studenten voor een prikje naar de opera

Jongeren en studenten hebben bij de Vlaamse Opera een streepje voor. Zo zorgen we ervoor dat je voor een prikje naar de opera kan. Hoe? We zetten de mogelijkheden voor jou op een rijtje:

Last minutes aan €8

Ben je jonger dan 26? Dan kan je voor maar €8 terechtkomen op de beste plaatsen! Een half uur voor aanvang van de voorstelling gaan alle onverkochte plaatsen in uitverkoop. Sta jij dan klaar bij het bespreekbureau, dan zijn ze voor jou! Via de website kan je in de gaten houden op welke voorstellingen er nog vrije plaatsen zijn. Zo weet je van tevoren hoeveel kans je hebt op een ticket.

Lees meer

CJP-kaart: 50% korting

Wie tussen 15 en de 26 jaar oud is, kan zich aanmelden voor een CJP-kaart. Voor slechts €5 ontvang je tal van culturele en sportieve voordelen. Bovendien krijg je met een CJP-kaart maar liefst 50% korting in onze twee operahuizen. Die €5 haal je er dus zo weer uit! Aanmelden is simpel en zo gebeurd via www.cjp.be/word-cjper.

Lees meer

Cultuurcheques (enkel Antwerpen)

In Antwerpen kan je als student aan cultuur doen voor geen geld. Voor €10 koop je een boekje met maar liefst 7 cheques waarmee je terecht kan in bijna 40 cultuurhuizen. Voor slechts €1,5 per voorstelling proef je van het rijke Antwerpse culturele aanbod. Een boekje met cheques kan je aankopen bij het Huis van de Student. Voor meer informatie, surf naar www.antwerpenstudentenstad.be.

Lees meer

Tumult.fm (enkel Gent)

Vanaf dit academiejaar gaat een nieuw initiatief van start om alle Gentse studenten op de hoogte te houden van het culturele reilen en zeilen in hun studentenstad. Lees er hier meer over en volg alles live via www.tumult.fm!

Lees meer


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Ben je jonger dan 26? Dan kan je voor slechts €5 lid worden van CJP! Met een CJP-kaart geniet je 50% korting in de Vlaamse Opera én in tal van andere (culturele) instellingen. Gedurende een heel jaar lang ontvang je talloze kortingen, het beste culturele nieuws en de origineelste uitgaanstips.

Lees meer

Binnenkort start een nieuw initiatief voor de Gentse studenten: TUMULT.FM, een gloednieuw online mediaplatform en radioshow van Urgent.FM. De focus zal liggen op kunst en cultuur in Gent, voor al wat jong en/of student is.

Lees meer