Vacatures in muziekdepartement & freelance koor

Geplaatst op 10 jan 2014

Vacatures in muziekdepartement & freelance koor

Vacature freelance koor

Om het vast koor van de Vlaamse Opera te versterken en/of afwezigheden op te vangen, wordt regelmatig beroep gedaan op freelance zangers. Audities voor freelancers vinden plaats in de Vlaamse Opera Antwerpen voor heren (tenoren en bassen) op 8 februari en voor dames (sopranen en mezzi) op 10 februari.

Inschrijven voor de audities kan online ten laatste op 29 januari.

Lees meer

Vacature medewerker muziekdepartement

Het muziekdepartement is op zoek naar een nieuwe medewerker (100%) met standplaats Antwerpen. De functie is tweeledig: je wordt ingezet als inspiciënt van het kinderkoor en als secretariaatsmedewerker. De taken als inspiciënt nemen gemiddeld 13 uur per week van het totaalpakket in beslag.

Stuur ons vóór 31 januari een korte motivatiebrief en cv (bij voorkeur via e-mail) als je geïnteresseerd bent in deze functie.

Lees meer

Vacature orkestbode

Het muziekdepartement zoekt voor onmiddellijke aanwerving een orkestbode (100%). Als orkestbode ben je bezig met het logistieke deel van de orkestwerking. Hiervoor is het noodzakelijk dat je bij elke activiteit van het orkest aanwezig bent. Het orkest heeft zijn vaste repetitielokaal in het operagebouw van Gent, maar repeteert ook in het Antwerpse gebouw en elders. Naast de eigen vaste podia in Antwerpen en Gent, worden ook buitenshuis concerten gegeven.

Stuur ons vóór 31 januari een korte motivatiebrief en cv als je interesse hebt in deze functie.

Lees meer