Vlaamse Opera te gast op Canvas

Geplaatst op 18 mei 2011

Vlaamse Opera te gast op Canvas

Vanavond start de finaleweek van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang en zaterdag weten we wie de laureaten zullen zijn van de editie 2011. Aansluitend op de wedstrijd lanceert Canvas het programma de Nacht van de Koningin. In de aftershow blikt gastheer Thomas Vanderveken samen met een uiteenlopend scala aan gasten terug op de hoogtepunten van de avond. Ondermeer intendant van de Vlaamse Opera Aviel Cahn, chef-dirigent Dmitri Jurowski, bas Werner Van Mechelen (Die Frau ohne Schatten, Aida, Rumor) en operaregisseur Guy Joosten (Rumor) zullen vanuit hun achtergrond de wedstrijd belichten.

18, 19, 20 en 21 mei rond 23u op Canvas

Naar goede traditie kan het publiek ook live kennis maken met de laureaten tijdens twee galaconcerten georganiseerd door de Vlaamse Opera. Chef-dirigent Dmitri Jurowski en het Symfonisch Orkest van de Vlaamse Opera zullen de solisten begeleiden; de namen van de solisten en het programma zullen later bekendgemaakt worden.

zaterdag 4 juni om 20u in De Bijloke & zondag 5 juni om 20u in deSingel

Lees meer


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Volgend seizoen wordt sopraan Anneke Luyten lid van ons jong ensemble. Op 8 mei beet ze de spits af in de voorrondes van de Koningin Elisabethwedstrijd.

Lees meer


Gerelateerde producties