Zing mee met 'Sing for the Climate'!

Geplaatst op 18 sep 2012

Zing mee met 'Sing for the Climate'!

Zing mee op 22 & 23 september

Op 22 en 23 september wordt overal in België gezongen voor het klimaat. Sing for the Climate, een initiatief van Nic Balthazar, roept iedereen in België op om mee te doen.

Do it Now

Wie dit weekend wil meezingen kan zich registreren via www.singfortheclimate.com. Het nummer dat massaal gebracht zal worden is 'Do it Now'. Het Kinderkoor zong samen met 50 bekende artiesten zoals Milow en Lady Linn hiervoor een clip in. Zo kan je al van tevoren beginnen oefenen!

 

 

Sing for the Climate wil naast een clip ook een eisenpakket opstellen voor de Klimaatcoalitie en Het Platform Klimaatrechtvaardigheid. Zo proberen ze de beleidsmakers en de VN-klimaattop in Doha (eind 2012) wakker te schudden.

Meer weten over dit initiatief? Surf naar www.singfortheclimate.com.


Gerelateerd nieuws

open allessluit alles

Enkele maanden geleden werd het Kinderkoor van de Vlaamse Opera uitgenodigd voor de opnames van 'Do it Now'. Het nummer kadert in het 'Sing for the climate' project van Nic Balthazar. Doel van het project is om zoveel mogelijk mensen het lied te laten zingen op 22 en 23 september, om hun bezorgdheid over het veranderende klimaat te laten weerklinken. Begin maar te oefenen!

Lees meer