Nieuws

1 ... 22 23 24 25 26 ... 38

open allessluit alles

De Vlaamse Opera is op zoek naar iemand met een (zeer) goede kennis van muziek en muziekschriftuur om mee de muziekbibliotheek te beheren.

Lees meer

Chef-dirigent Dmitri Jurowski vertelt op cobra.be over de intimiteit van Aida, de eigenzinnige productie van regisseur Konwitschny en het verschil tussen het publiek in Antwerpen en Gent.

Lees meer

Opgelet aan al wie op zaterdag 18 juni naar de balletvoorstelling Onegin komt: de bus- en tramverbindingen van De Lijn zijn ernstig verstoord wegens een staking.

Lees meer

De redactie van het operamagazine Vlaamse Opera Nu! is op zoek naar huisrecensenten voor een nieuwe rubriek.

Lees meer

Voor twee opera's van seizoen 2011-2012 is de Vlaamse Opera op zoek naar figuranten.

Lees meer

Op maandag 13 juni was de Vlaamse Opera te gast in de Zoo van Antwerpen. Voor de tweede verjaardag van Kai-Mook had de Vlaamse Opera een bijzonder origineel verjaardagscadeau: er werd een sing-along georganiseerd op de tonen van Aida's triomfmars.

Lees meer

De succesvolle reeks lunchconcerten van dit seizoen is al een tijdje achter de rug. Vanaf oktober starten we weer met een nieuwe reeks.

Lees meer

Heb je de laureatenconcerten van de Koningin Elisabethwedstrijd op 4 en 5 juni gemist? Geen probleem: vanavond treden de finalisten nogmaals met hetzelfde programma aan in de Bozar, waar het volledige concert opgenomen wordt.

Lees meer

06 jun

Nieuws

Sing-along Aida

sluiten

De Vlaamse Opera sluit het seizoen af met een operaklassieker van formaat: Aida van Giuseppe Verdi. Bij iedereen komen dan meteen de triomfmars, olifanten en piramides voor de geest. De versie die regisseur Peter Konwitschny brengt, zoomt echter op heel eigenzinnige manier in op de essentie van het werk.

Lees meer

Wegens een onvoorzien tekort in het aantal gedrukte programmaboeken van Il ritorno d'Ulisse in patria worden deze uitzonderlijk ook beschikbaar gesteld als download.

Lees meer

1 ... 22 23 24 25 26 ... 38