Nieuws

1 ... 23 24 25 26 27 ... 38

open allessluit alles

Vanavond start de finaleweek van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang en zaterdag weten we wie de laureaten zullen zijn van de editie 2011.

Lees meer

Geraak je niet naar de voorstellingen van L'Intruse? Op 26 mei in deSingel Antwerpen zal de kameropera van Stef Lernous door Klara opgenomen worden. Tijdens het operaprogramma Scala op zaterdag 28 mei kan je vervolgens de integrale opera beluisteren.

Lees meer

Op zaterdag 14 mei wordt Massenets Hérodiade uitgezonden op de National Public Radio in de Verenigde Staten.

Lees meer

Wist je dat Marianna Pizzolato, die de rol van Penelope vertolkt in Il Ritorno d'Ulisse in Patria, onlangs een album opnam? Samen met de Russisch-Oostenrijkse operaster Anna Netrebko zong ze een meeslepende versie van Pergolesi's Stabat Mater in.

Lees meer

Volgend seizoen wordt sopraan Anneke Luyten lid van ons jong ensemble. Op 8 mei beet ze de spits af in de voorrondes van de Koningin Elisabethwedstrijd.

Lees meer

Op 7 en 8 mei wordt in heel Europa opera gevierd tijden de European Opera Days. Dit jaar staat het feest in het teken van ‘Young ears’. De operawereld zet niet enkel de jonge operaliefhebbers in de spotlight maar ook iedereen die opera nog moet ontdekken of net aan deze fascinerende reis begonnen is.

Lees meer

Ben je tussen de 7 en 10 jaar oud en ben je dol op zingen? Altijd al eens op de planken willen staan tijdens een echte operaproductie? Neem dan deel aan de audities van het Kinderkoor van de Vlaamse Opera!

Lees meer

Samen met de aankondiging van een nieuw seizoen gaat ook onze nieuwe website online!

Lees meer

Het nieuwe seizoen is bekend. Het thema is: Een nieuwe wereld!

Lees meer

1 ... 23 24 25 26 27 ... 38