Nieuws

1 ... 24 25 26 27 28 ... 38

open allessluit alles

Het nieuwe seizoen is bekend. Het thema is: Een nieuwe wereld!

Lees meer

De seizoensopener van 2012-2013 zal een productie worden van formaat: niemand minder dan Monty Python- en filmregisseur Terry Gilliam debuteert met La Damnation de Faust van Hector Berlioz. 

Lees meer

Voor het eerst in haar geschiedenis zal de Vlaamse Opera te gast zijn op het prestigieuze Edinburgh International Festival. De Vlaamse Opera zal er twee voorstellingen geven van Semiramide. De succesvolle productie van Rossini’s opera in de regie van Nigel Lowery en onder de muzikale leiding van Alberto Zedda was in december en januari van dit seizoen in Antwerpen en Gent te zien.

Lees meer

Onze bejubelde versie van Samson et Dalila gemist? Geen probleem, want vanaf begin april komt het geactualiseerde Bijbelse verhaal uit op dvd.

Lees meer

Op een allereerste vergadering tussen de raden van bestuur van de Vlaamse Opera, het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en het kabinet Cultuur heeft Vlaams Minister van Cultuur Joke Schauvliege meer toelichting gegeven bij haar integratieplannen van de Vlaamse Opera en het Koninklijk Ballet van Vlaanderen.

Lees meer

Voor het eerst staat het monumentale sprookje van Richard Strauss in een scenische versie op de planken van de Vlaamse Opera.

Lees meer

1 ... 24 25 26 27 28 ... 38