Nieuws

open allessluit alles

Don Carlos en het onderdrukte Vlaanderen.

Lees meer

Luc Joosten wordt de nieuwe Chef Dramaturgie bij de Vlaamse Opera. Hij volgt daarmee Ute Haferburg op die op haar beurt intendant wordt bij Theater Chur in Zwitserland.

Lees meer

Voor het eerst staat de monumentale grand opéra van Giuseppe Verdi in zijn totaliteit op de Belgische operascène en dit in een regie van de spraakmakende Duitse regisseur Peter Konwitschny.

Lees meer

The aggressive giant chick is back. Nigel Lowery used it first in his action-packed staging of Handel's Rinaldo in Montpellier in 2002 and now it returns in his new production of Bernstein's problematic Candide .

Lees meer

Na het succes van de galaformule in brasserie Gustav is nu ook de wandelbuffetformule na afloop van de oudejaarsavondvoorstelling van Candide in de Vlaamse Opera in Antwerpen helemaal volgeboekt.Voor de voorstelling zelf zijn er wel nog gewoon kaartjes te koop. En aangezien de voorstelling op oudejaar al om 19u begint en rond 21u45 eindigt, heeft u nog alle tijd om voor middernacht aan de feestdis te zitten.

Lees meer

De Vlaamse Opera Gent in sfeervol kerstprogramma met Thomas Vanderveken.

Lees meer

Brillante mise en scène de Nigel Lowery.

Lees meer

De Vlaamse Opera swingt het jaar uit met de satirische musical Candide in Antwerpen en walst 2010 in met het traditionele Nieuwjaarsconcert in Gent.

Lees meer